سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اسلام آوردن من یک بحث اعتقادی است نه سیاسی/شان کریستفر علی استون

شان کریستفر علی استون هنرمند تازه مسلمان آمریکایی:
اسلام آوردن من یک بحث اعتقادی است نه سیاسی
خراسان - مورخ یکشنبه 1390/11/30 شماره انتشار 18058

شان کریستفر علی استون فرزند الیور استون هنرمند تازه مسلمان آمریکایی که چند روز پیش با حضور در ایران شهادتین را بر زبان راند و مسلمان شد، در نشست خبری خود در خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که برخی می خواهند اسلام آوردن او را سیاسی جلوه دهند گفت: اسلام آوردن من یک بحث اعتقادی است اما برای ارائه تصویر درست از ایران هم تلاش می کنم. به همین دلیل هم آمده ایم تا این دیالوگ بین مردم ایران و آمریکا برقرار شود که 30 سال است قطع شده است. معتقدم آن هایی که دنبال جنگ می گردند، کسی دست دوستی به سوی آن ها دراز نمی کند و آن ها را دوست ندارند. وی افزود: من می دانم که اسلام مذهب سیاسی است و این راجع به فرهنگ این منطقه است و من به عنوان میهمان شما برادر شما هم هستم.

 

شهادت افتخار است

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که همواره در طول تاریخ، اسلام با مخاطراتی روبه رو بوده، آیا شما برای مواجهه با این مخاطرات و به طور مستقیم برای شهادت در راه اسلام آماده اید، گفت: ما حتی در فرهنگ مسیحی هم شهید زیاد داشته ایم و حضرت عیسی یک شهید است، همانطوری که ژاندارک هم یک شهید است و هرکسی که در راه صداقت جانش را از دست بدهد، شهید است و شهادت افتخار است. من به خداوند اعتقاد دارم و با این اعتقاد از هیچ چیز ترسی ندارم. استون گفت: حضرت مسیح(ع) می گوید آدم خوب بدون این که بداند همسایه اش چه مذهبی دارد به او خدمت می کند. من اسلام را پذیرفتم و قبول دارم که حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام است، امیدوارم بتوانم در غرب تصویر درستی از یک مسلمان ارائه دهم.

 

گردنبند ذوالفقار را همیشه بر گردن دارم

وی با اشاره به انتخاب نام «علی» به عنوان اسم جدید خود اظهار داشت: خداوند این اسم را به من داده تا جزئی از سرنوشت و تقدیر من شود، دوستان من گردنبندی با نشان ذوالفقار - شمشیر حضرت علی(ع)- به من دادند که همیشه بر گردن من است. استون گفت: انسانی که چنین هدیه ای دریافت می کند به طور قطع یقین انسان والایی از نظر روحی و معرفتی است و من همیشه داستان اخلاص حضرت علی(ع) در جنگ با دشمن خود را به خاطر دارم . امیدوارم که هر روز با مطالعه بیشتر حضرت امیر را بشناسم.

 

ما برای تبادل فرهنگی آمده ایم

در ادامه این نشست ، خبرنگار واشنگتن پست با طرح سوالی درباره دست دادن با خانم ها پس از مسلمان شدنش، گفت: به این مسایل ورود پیدا نکنید، چرا که ما برای تبادل فرهنگی آمده ایم. اسکات جیمی فرانک کارگردان هالیوود هم که در این نشست حضور داشت، در پاسخ به این سوال گفت: هدف این کنفرانس نشان دادن این نیست که اسلام ایران چه اسلامی است، ما با هدف تبادل فرهنگ و هنری نشست برگزار می کنیم و نباید به مسائل سیاسی بپردازیم. واقعیات شلوغی که در آن طرف دنیا برای ایران وجود دارد را باید پیدا کنیم. ما برای دوستی آمدیم. اکنون فرصت اتحاد با یکدیگر را به دست آوردیم تا بتوانیم از طریق سینما و تلویزیون به تبادل ارتباط بپردازیم. علی استون درباره جنبش وال استریت هم گفت: این جنبش یک جنبش مردمی است، می گوید مردم باید در قدرت باشند و قدرت مردم به فعلیت نرسیده است اما امیدوارم جنبش به حالت انقلابی درآید. بهرام حیدری هم در این نشست درباره شیطنت رسانه های غربی همچون واشنگتن پست درباره اسلام آوردن پسر الیور استون، گفت: پس از اسلام آوردن شان استون 150 میلیون کانکت به اخبار وی در گوگل صورت گرفته است. وی افزود: خبر اسلام آوردن شان استون عطش بزرگی درباره ایران و اسلام در جهان رخ داده است.